industriebouw

Ervaring & continuïteit in industriebouw

Meer dan ooit is ervaring en continuïteit voor een industriële bouwonderneming van doorslaggevend belang. Dit is bij Piet Luys & prts industriebouw verzekerd door de aanwezigheid van twee generaties. Met een professionele toelichting omtrent elk bouwaspect, voorkomen wij voor U elke verrassing. Wij bieden  U bovendien de nodige zekerheden voor de realisatie van uw bedrijfsgebouw.

Piet Luys & prts industriebouw is méér dan een gewone bouwonderneming. U kan rekenen op eigen ingenieurs en montageploegen, een ecologische invalshoek, een perfecte afwerking, een zeer concurrentiële prijs en het gebruik van uitstekende isolerende materialen. Hierdoor beschikken wij over uitstekende referenties in zowat alle bedrijfssectoren en zijn we een van de belangrijkste industriebouwers .

Heeft U een bouwidee? Dat volstaat. Piet Luys & prts industriebouw doet de rest.

Moet het snel gaan? Bel ons dan vandaag nog op het n° 011/525 000 voor een volledig vrijblijvend gesprek, studie of prijzenraming.  Laat ons uw industrieel bedrijfsgebouw realiseren, daar waar U 3 maanden vroeger nog stond te dromen…