piet luys industriebouw staalconstructies 1 piet luys industriebouw staalconstructies 2 piet luys industriebouw staalconstructies 3 piet luys industriebouw staalconstructies 4 piet luys industriebouw staalconstructies 5 piet luys industriebouw staalconstructies 6 piet luys industriebouw staalconstructies 7 piet luys industriebouw staalconstructies 8 piet luys industriebouw staalconstructies 9 piet luys industriebouw staalconstructies 10

Industriebouw Piet LUYS & prts

Industriebouw van mens tot mens ... daar gaat het bij ons om

Gedaan met de aannemer industriebouw die zich vanuit zijn ivoren toren opwerpt als dé specialist industriebouw die de bouwheer vertelt wat hij moet doen.

 

Nochtans zijn ook wij specialisten industriebouw. Maar wij luisteren wel eerst naar U en zijn beschikbaar, bereikbaar. Wij investeren in onze relatie, niet alleen in het begin als U client wordt, maar ook en vooral op lange termijn. Daarom profileren wij onszelf als uw partner voor industriebouw.

 

Antwoorden doen wij met een eenvoudig en compleet ontwerp. Verwacht dus geen tientallen oplossingen waarbij U door het bos de bomen niet meer ziet. Wel een beperkt aantal duidelijke en begrijpelijke oplossingen, aangepast aan uw specifieke behoeften en aan uw persoonlijke keuze.

 

Meer weten over onze aanpak als industriebouwer? Contacteer ons dan nu op het nr 011/525 000 !