geschiedenis Piet Luys & prts industriebouw

Bouwen op 40 jaar geschiedenis als aannemer industriebouw

Een familiaal bouwbedrijf als LUYS industriebouw begint met een ondernemende voorouder die de gedegen basis legt voor de geschiedenis van een bedrijf dat zich generatie op generatie kan ontplooien.

Piet Luys was de initiatiefnemer die in 1981 samen met een aantal preferentiële partners op 31-jarige leeftijd een constructiebedrijf oprichtte.
 Nu, in de 21ste eeuw, is het bedrijf nog steeds in Limburg te vinden, zij het op een centrale plaats in de provincie. De bedrijfsgebouwen met kantoren bevinden zich sinds 1985 te Houthalen, langs de E-314 aan de afrit van de industriezone Centrum-Zuid.

Inmiddels bestaat LUYS industriebouw meer dan 40 jaar. Momenteel zijn twee generaties Luys werkzaam in het bedrijf. Sinds 2007 heeft Arne Luys als burgerlijk ingenieur – architect al de nodige bouwstenen bijgedragen aan LUYS industriebouw. 2 jaar later volgde Maarten Luys zijn voorbeeld.

Deze twee generaties vormen het perfecte team om bestaande technieken te combineren met een hedendaagse, innovatieve aanpak. Een bouwbedrijf dus waarop u letterlijk en figuurlijk kunt bouwen.

Geschiedenis Piet Luys & prts industriebouw     Piet Luys & prts geschiedenis industriebouw