industriebouw

Industriebouw met ervaring & continuïteit

Meer dan ooit is ervaring en continuïteit voor een industriële bouwonderneming van doorslaggevend belang. Dit is bij Piet Luys & prts industriebouw verzekerd door de aanwezigheid van twee generaties. Met een professionele toelichting omtrent elk bouwaspect voorkomen wij voor U elke verrassing. Wij bieden U bovendien de nodige zekerheden voor de realisatie van uw bedrijfsgebouw.

Piet Luys & prts industriebouw is méér dan een gewone bouwonderneming. U kan rekenen op onze eigen ingenieurs en montageploegen. Wij staan garant voor een perfecte afwerking, een ecologische invalshoek, een zeer concurrentiële prijs en het gebruik van uitstekende isolerende materialen. Wij beschikken over uitstekende referenties in zowat alle bedrijfssectoren. Hierdoor zijn we een van de belangrijkste industriebouwers van het land.

Heeft U een bouwidee? Dat volstaat. Piet Luys & prts industriebouw doet de rest.

Moet het snel gaan? Bel ons dan vandaag nog op het n° 011/525 000 voor een volledig vrijblijvend gesprek, studie of prijzenraming.  Laat ons uw industrieel bedrijfsgebouw realiseren, daar waar U 3 maanden vroeger nog stond te dromen…